Jag är så imponerad av min senaste upptäckt inom onlineshopping! Jag scrollade igenom internetsidor för ett par veckor sedan när jag var sugen på att shoppa nya modeprodukter och hittade CouponPilots! Det här är något utöver det vanliga som jag absolut inte vill att du ska gå miste om så jag tänkte berätta lite mer om det här. Förutom att erbjuda underbart låga priser på produkterna på hemsidan så har de ett helt otroligt välkomsterbjudande med en kostnadsfri presentlåda, det kan inte bli mycket bättre än så! 

CouponPilots – ett företag att lita på

Många gånger luras man ju med i någon evighetslång prenumeration eller något är lite lurigt när företag erbjuder helt otroliga välkomsterbjudanden. Så är verkligen inte fallet med CouponPilots! Visserligen så blir du medlem i deras klubb när du tar del av erbjudandet men det är så annorlunda från andra medlemskap som jag tidigare har sett. Och dessutom får du så många fördelar som medlem hos CouponPilots

Det bästa är att du inte alls binder dig till något, medlemskapet förnyas varje månad men det är helt upp till dig hur länge du önskar vara medlem. Du kan säga upp det redan efter två veckor om du önskar eller vara medlem i flera år om det passar dig. 

Det är också supersmidigt att avsluta det om du skulle känna att det inte passar dig. Det enda du behöver göra är att maila deras kundservice, verkligen supersmidigt. Inga långa processer som tar massor av tid och där de försöker att tvinga kvar dig som medlem. 

Välkomsterbjudandet

Så tillbaka till presentlådan och välkomsterbjudandet! Det var verkligen det här som fick mig att fastna för CouponPilots och vilja ge det här medlemskapet en chans

Jag var faktiskt inne på facebook när kampanjen för presentlådan dök upp. Eftersom jag älskar att göra lite research så direkt när jag säg att det var ett intressant erbjudande så klickade jag mig in på hemsidan och lärde mig mer. Jag upptäckte att de förutom den otroliga presentlådan som du får helt gratis även som medlem kan shoppa hos dem till otroliga priser. Du hittar alla de bästa modemärkena hos CouponPilots, men även skönhetsprodukter och hudvård.

Som sagt så får du som ny medlem välja ut en presentlåda som välkomsterbjudande helt gratis. Det edad som du behöver betala är frakten för själva lådan och koden för att beställa den. Jag kan lova dig att det utan tvekan är värt den lilla kostnaden för att få en så himla bra present! 

Jag valde en presentlåda från Clinique, som är ett av mina absoluta favoritmärken och jag blev verkligen inte besviken, produkterna var alla i full storlek och att få chansen att prova ett par nya saker som jag inte tidigare har testat samtidigt som jag fick ett par nya var helt perfekt för mig!

CouponPilots och den härliga presentlådan ger dig allt du behöver. Mode, skönhet och hudvård till otroliga priser. Det bästa välkomsterbjudandet som erbjuds.

Presentlådan från CouponPilots 

När jag registrerade mig hos CouponPilots så fick jag som sagt välja ut den presentlådan som jag tyckte passade mig bäst. Det tog bara ca 4 dagar från det att jag hade lagt beställningen tills den levererades till min dörr. Jag blev positivt överraskad då jag insåg att alla produkter verkligen var i full storlek. Att få njuta av mina favoriter är också helt underbart! 

Presentlådan innehöll 5 st produkter. Och min absoluta favorit som jag inte kan vara utan var en av dem: Superbalm Lip Treatment! Det här är verkligen den bästa produkten du kan använda till dina läppar. De blir riktigt återfuktande samtidigt som detta läppbalsam reparerar dem. Du kan använda det varje dag vilket är perfekt under de kyligare vintermånaderna när man oftast är lite torrare. Om du inte gillar att använda färg på läpparna är det här också ett hett tips för att ändå få en glansig finish på dem. Presentlådan kom verkligen i grevens tid då mitt balsam höll på att ta slut! 

Den andra produkten som jag älskar som också fanns med i lådan är Facial Soap – Extra Mild. En tvål för ansiktet som rengör utan att torka ut huden över huvud taget. Det bästa med den här är att man även fick ett fodral med. Perfekt om du ska ut och resa och vill ta med dig tvålen! 

Det vart bara några av de underbara sakerna från Clinique som jag fick med i min presentlåda från CouponPilots. 

Nya favoriter 

I min presentlåda hittade jag ett par nya produkter som jag inte tidigare testat. Jag har dock varit lite nyfiken på att göra det. Jag är fortfarande så glad över att jag har fått chansen att testa dessa underbara saker i samband med att jag blev medlem i CouponPilots klubb! Det är verkligen så bra!

Den första av dessa produkter är läppennan Quickliner Lips i nyansen 03. Den här läppennan passar faktiskt perfekt ihop med ett läppstift som jag redan har! Så den kommer att komma väl till användning. Konsistensen är mjuk och den glider lätt över läpparna och färgen sitter länge utan att smetas ut. Det här är en ny favorit, jag kommer utan tvekan att köpa denna i flera olika nyanser för att matcha de andra läppstiften som jag har hemma. 

Nästa upptäckt är Cliniques Active Cartridge Concentrate Energize/Revive Glow som jag verkligen kan rekommendera. Den friskar upp trött och glåmig hud och ger den lyster. Det är inte en produkt som du behöver använda i flera veckor för att se resultatet av. Redan efter ett par minuter får huden synlig lyster. Jag kommer att använda den här flitigt nu under vintern då huden ofta ser lite trött ut och behöver en boost! 

Den femte produkten från CouponPilots

Sist men inte minst så fick jag även med en Active Cartridge Concentrate Retexturize/Illuminate . Det är ett annat koncentrat som du kan använda för att jämna ut hudtonen. Det är också en produkt som jag kommer använda flitigt då jag verkligen känner att den hjälper. Jag har lite fläckar och huden är lite ojämn på sina ställen så jag tror att det här kommer att göra stor skillnad. 

Leta inte vidare – CouponPilots har allt

Som jag tidigare nämnde så har CouponPilots verkligen slagit på stort med sin välkomstgåva! Det är inte ofta som man har chansen att få så många produkter till extremt bra kvalitet när man blir medlem!