Spännande trender är verkligen något jag tycker är riktigt intressant! Sommaren 2020 är i full gång och jag tycker verkligen att trenderna just i år är väldigt användbara. Jag älskar när mode och bekvämlighet går hand i hand och det gör de utan tvekan sommaren 2020!

Spännande trender du borde följa

Det finns såklart massor av olika trender och plagg som man inte får missa sommaren 2020. Jag har nedan valt ut spännande trender och de plagg jag utan tvekan kommer att fokuser på i sommar för att vara extra stilsäker.   

De uppglammade flipflopsen

Ingen missade väl att flipflopsen var en stor trend redan under förra sommaren och kunde ses överallt. De var då de mer klassiska flipflopsen som var populära men sommaren 2020 tar vi dem till nya höjder. De får ett uppdatera utseende med centimetertjocka plattformar och bredare remmar. Är du en flipflop älskare? 

Puffärmen

Min kanske absolut favorit av alla spännande trender i år är puffärm på klänningar och blusar! Dessa plagg är nästa som konstverk och är det absolut bästa sättet att ge din outfit volym och göra den mer spännande. Matcha en blus med ordentliga puffärmar med ett par enklare byxor eller shorts och du är redo för både dag och natt!  

Enfärgade klänningar 

Klänningar i alla regnbågens färger, men en åt gången är något vi också ser mycket av i år! Satsa på en variant i lavendel för att vara riktigt trendriktig sommaren 2020. Egentligen kan du välja vilken färg som helst men ju starkare desto bättre! Vill du ha tips på var du kan resa och använda dig av dessa klänningar så kolla in min artikel om Andalusien i Spanien.    

Bucketbags 

Väskor kan verkligen förhöja vilken outfit som helst! Spännande trender sommaren 2020 består av bucket bags som syns hos alla modehus. En mycket användbar modell som passar till vilken outfit som helst. Eftersom det klassiska sommarmaterialet strå också syns överallt satsa på en bucket bag som är gjord av strå! Som ett resultat av det slår du två flugor i en smäll! 

Spännande trender – Bermudashorts

Kjolar och klänningar i alla ära men i år får även bermudashortsen ta stor plats i garderoben. Det perfekta plagget att bära på både jobbet och fritiden då det finns varianter i alla färger och material. Bär dem tillsammans med en kavaj och klackar på jobbet och med ett tunt linne och flipflop för en mer avslappnad look på helgen!

Chunky sandaler

Den mest bekväma trenden sommaren 2020 är utan tvekan de rejäla sandalerna. Helst ska de ha kardborreremmar men sulan ska också vara ordentlig. Som ett resultat är de är perfekta att ha på sig när man ska promenera längre sträckor. Det är helt underbart att kunna kombinera mode med funktionalitet! De kan med fördel matchas med en mer romantisk klänning med blommönster för en avslappnad look. Ett bra utbud av sandaler för spännande trender hittar du på en av mina favoritsidor för shopping; Zalando.

Blommigt är en av många trender, helst ska det vara småblommigt och på alla typer av plagg. Kombinera med chunky sandaler för att vara ordentligt moderiktig.

Spännande trender – Blommor  

Blommigt är ett mönster jag aldrig får nog av och inte heller modevärlden! Det är riktigt aktuellt under sommaren 2020! Blommor får gärna förekomma på alla typer av plagg – allt från badkläder till kostym däremot ska det vara småblommigt för att vara ännu mer trendigt!