“Billigt och bra” sägs det men när det kommer till mode måste det vara kvalitet också, säger Michael Ginnerskov Jensen. Det har varit för dyrt att shoppa mode- och skönhetsprodukter — särskilt från kända varumärken. De orden klangar fint tycker jag som älskar att shoppa. Är vi på väg mot en ny modevärld och kommer fler företag att satsa på hög kvalitet och varumärken till lägre priser? Detta och mer får du läsa om i den här artikeln…Let’s dive in!😊

Armani, Gucci, Christian Dior och Versace är lyxvarumärken som nästan hela världen känner till. Varje märke har sin egen signatur och varje märke har en hög standard att leva upp till. Kvalitet är vad som kan höja kända varumärken eller sänka dem. Sen har vi såklart designen, personen bakom märket, image och service till kunder.

Michael Ginnerskov Jensen Satsar På Varumärken Med Lägre Priser

Det är en förändring som håller på att ta plats och vi har sett alltfler företag online som erbjuder rabatter på smycken, kläder, smink och skönhetsprodukter. Sen ska det självklart kvalitet till som vi nämnde innan vilket är viktigt för både företaget som säljer märkesprodukter och för själva varumärket.

Det blir svårt att hålla sig flytande i modeindustrin om kvalitén inte håller. Det handlar om allas rykte egentligen. Att bygga upp ett stabilt företag tar tid, precis som det tar tid för designers att skapa ett omtalat och gott rykte.

Men när det kommer till lyxvarumärken är det inte bara ett gott rykte man är ute efter. Om du hade frågat stora designers så som Giorgio Armani, Valentino eller Christian Dior vad som är viktigt i modeindustrin hade de svarat att det personliga ryktet spelar en enorm roll i att nå framgång.

Michael Ginnerskov Jensen förstår att rykte är viktigt och att kunna anpassa sig som entreprenör till dagens shoppingvärld likaså. Visst, du kanske inte ser klänningar från Valentino i hans online butiker men du får se en hel del annat attraktivt.

Shopping För Både Män och Kvinnor

Här handlar det om något något som de flesta kvinnor har nytta av och vill ha i sin garderob. Allt från kläder till accessoarer och smink finns på menyn och vi gillar det! Satsningen är dock inte endast för kvinnor utan även för män. Tröjor, skor, t-shirts och klockor från olika märken finns att hitta för män.

Detta ger även möjligheten för kvinnor att shoppa till sina manliga familjemedlemmar. Det är även lätt för män att välja ut en snygg Armani tröja eller sin favorit Ralph Lauren parfym.

Variation är viktigt så länge det inte blir alldeles för mycket av allt. Massproduktion eller “Fast Shopping” är något som Michael Ginnerskov Jensen är emot. Han anser att vi behöver värna mer om miljön.

Därför ingår det även ett donationsprogram i hans koncept för medlemmar. Ett klubbmedlemsskap låter dig donera dina plagg och få tillbaka pengarna i form av ett presentkort.

Det är något som vi har börjat se alltmer av: företag som vill ta hand om miljön och ge tillbaka. En småbarnsmamma kanske inte har råd med den där vintertröjan eller sommarklänningen. Att få se en ny entreprenör som lyfter fram vikten av att ge tillbaka får Michael Ginnerskov Jensen att sticka ut. Att vara snällare mot naturen går hem hos många idag. Det är också vad som får hans företag att sticka ut.

Dessutom verkar det vara mycket personlighet bakom hans idéer och att kunna ta fram det unika hos varje individ.

Det Ska Vara Lätt Att Ta Hand Om Sig Själv

Michael Ginnerskov Jensen - skönhet och makeup märken

Bättre kvalitet på både kläder och skönhetsprodukter är något som alla har rätt att ta del av. Du förtjänar att ta hand om din hy på bästa sätt. Att kunna använda dig av kvalitetsprodukter från till exempel Estée Lauder, Lancôme, eller Elisabeth Arden är lyxen du är värd.

Vad som är bra med skönhetsprodukter av kvalité är att det också varar länge. Oftast behöver du endast applicera en en liten klick för av hudkräm dagligen. Det räcker för att din hy ska må bättre och se mer hälsosam ut. Visst, maten du får i dig och hur du tar hand om dig själv spelar en jätteviktig roll. Vi behöver dock alla lite hjälp på vägen ibland.

När det kommer till smink är det en av de sakena som vi kvinnor är kräsna med. Även här förtjänar vi produkter som är av bra kvalité. En bra mascara och ett bra läppstift som håller går alltid hem. Däremot vill jag sällan ha ett läppstift som går bort efter att jag tagit en enda klunk av min drink.

Nu Finns Michael Ginnerskov Jensen På Vår Radar

Yes, nu när vi vet att det finns en ny entreprenör i modevärlden kan vi hålla våra ögon öppna. Från IT till mode kan verka vara ett stort hopp men det är även en sann entreprenörs anda. Inget tråkigt här inte. Med det vi vet idag finns det säkerligen mycket att se fram emot. Kanske ännu fler varumärken eller ytterligare ett nytt koncept.

För tillfället vet vi i alla fall att vi kan shoppa kända varumärken till billiga priser. Och vi kanske har blivit lite mer kräsna nu när vi har grävt lite i Michael Ginnerskov Jensens tankar.

Det kommer så mycket mer har en fågel viskat i vårt ör. Men tills dess att vi vet vad som komma skall får vi nyfiket vänta och se.

Men tills dess att vi vet vad som komma skall får vi nyfiket vänta och se.

Förhoppningsvis har dagens artikel satt färg på din vardag och gett dig något spännande att se fram emot. Online shopping kanske aldrig blir samma igen – i alla fall om vi ger det lite tid.