Det finns få saker som är ansett vara så klassiska som pärlor när det kommer till smycken. Ofta när man tänker på pärlor ser man en äldre dam med konservativ stil framför sig. Det har varit en liten gammalmodig känsla över dem. Men jag tror att pärlor är en trend som är här för att stanna! 

Här för att stanna – pärlor är en trend som håller i sig

Idag kan du se dem var du än vänder blicken! De finns självklart först och främst på smycken – örhängen, halsband och armband. Men även på saker som du kanske inte normalt vis associerar med pärlor, som håraccessoarer, tröjor och skor.  

På så sätt har modeskapare tagit de klassiska pärlorna och gjort dem lite mer lekfulla och lättare att använda för kvinnor i alla åldrar. Du behöver inte längre känna dig som din mormor när du använder dig av pärlor i din outfit! Är du sugen på lite mer info om även andra trender för 2020 så läs det här inlägget!

Idag kan du utan problem hitta alla typer av storlekar, färger och design på pärlsmycken vilket, enligt mig, verkligen gör dem till det ultimata smycket för alla åldrar! Dessutom passar de både till vardags och till fest beroende på hur du väljer att styla dem! Pärlor är en trend du borde prova!

Pärlor är en trend som håller i sig. Använd dig av pärlor till vardags och till fest. Inte längre ett smycke bara för de äldre utan något du hittar överallt på även de ställen du minst anar.

Hur stylar man bäst sina pärlor? 

Om du är rädd för att det ska känns lite för stelt eller strikt när du använder smycken av pärlor så är det bästa sättet utan tvekan att blanda med andra smycken. Kanske som är lite mer lekfulla eller gjorda av andra material. Jag tycker personligen att det är riktigt fint att blanda ett pärlhalsband med ett guldhalsband det blir en fin kontrast. 

Är du inte så van att använda pärlor eller gillar kanske lite mindre smycken som inte tar för stor plats så rekommenderar jag att satsa på enklare smycken som tex en enkel pärla på en guld eller silverkedja. Det tillför ändå det lilla extra utan att helt ta över. 

Älskar du däremot dessa vackra skapelser från havets djup precis lika mycket som jag gör så rekommenderar jag ett riktigt maffigt smycke som talar för sig självt. Det kan vara genom ett halsband med väldigt stora pärlor eller ett par större örhängen smyckat med många små pärlor. Det kommer garanterat dra blickarna till sig! 

Pärlor som en håraccessoar är också ett roligt sätt att smyga in dem i sin outfit. Här finns olika valmöjligheter men ett litet hårspänne eller en hårnål smyckad med pärlor är en vacker detalj. Pärlor är en trend som är här för att stanna och jag hittade nyligen den här vackra hårkammen som jag hoppas få tillfälle att använda snart!   

Pärlor är en trend som håller i sig tror jag. Enligt mig förhöjer det vilken outfit som helst och jag använder det nästa dagligen, både på jobbet och när jag är ute med kompisar. Men nu jag är intresserad av att veta din åsikt. Är pärlor något du gärna använder eller tycker du fortfarande att det är lite gammalmodigt?