Hållbart mode är ett ämne som dyker upp mer och mer idag. Fast fashion har ju länge varit trenden med nya kollektioner varje säsong. Plagg som bara används under en kort tid har kastats utan att återvinnas och textilindustrin är en av de största miljöbovarna. För mig som älskar mode så har det bara blivit viktigare och viktigare att tänka på hur miljön påverkas av det jag konsumerar. Jag har upptäckt en nykomling inom skönhet och mode som har en riktigt fin ide. Här nedanför berättar jag mer om CouponSmash koncept och deras ide om hur de hjälper till att inte påverka miljön för mycket! 

Fast fashion idag

Många modeföretag jobbar idag med strategier som innebär att kläderna designas och produceras för att ha ett kort liv – allt för att vi som konsumenter alltid ska ha tillgång till de senaste trenderna. Ofta används också material som inte är hållbart framtagna och som inte kan återvinnas. Fast fashion innebär att man sätter kvantitet istället för kvalitet i fokus och har länge varit sättet vi handlar på. 


Dock så har trenden på senare år varit att konsumenterna tar avstånd från det här. Istället vill man ha kläder som är skapade med hållbara material och med en design som kan användas i mer än en säsong. Det är också här som CouponSmash kommer in och försöker göra sitt i den rådande situationen. Jag gillar att de har tänkt igenom det här och inte vill bidra till att modevärlden har en större inverkan på miljön, utan tvärt om! Det är tyvärr inte alla företag som tänker på samma vis även om trenden går åt rätt håll. 

Något nytt på marknaden

De flesta internetbutik fungerar ju på samma vis och det tycker jag kan bli lite tråkigt i längden. Samma gamla utbud och du måste handla på flera olika butiker för att få allt som du behöver eller vill ha. CouponSmash är helt annorlunda! Hos dem finns allt på ett och samma ställe. De erbjuder mode, hudvård, smink, hårvård, accessoarer och smycken. Ja du ser ju, allt du skulle kunna tänka dig! Det här älskar jag för det innebär att jag då kan lägga en beställning på allt jag behöver och få allt skickat i samma paket. Alltså påverkas miljön mindre då jag inte behöver få flera olika paket levererade av olika budfirmor som påverkar miljön negativt! Redan här börjar fördelarna med CouponSmash

Det är spännande när företag kommer med nytänkande ideer som är enkla att förhålla sig till och när du ser att de faktiskt har lagt ner tid och själ i det hela. För mig står det ut mycket jämfört med andra mode och skönhetsbutiker, både online och fysiska. Självklart finns det andra sidor där du kan handla olika typer av produkter på ett och samma ställe men jag är nästan helt säker på att det inte finns någon med lika mycket fördelar och otroliga priser! 

CouponSmash erbjuder de lägsta priserna 

Alla produkter som CouponSmash erbjuder är varor från kända varumärken men till de absolut lägsta priserna på marknaden. De har ett stort utbud och du hittar alla lyxiga märken som Guess, Calvin Klein, Lancome, Estée Lauder och Chanel för att bara nämna några. Om du som jag gillar att investera dina pengar i bra kläder och köpa skönhetsprodukter från härliga märken så är det här verkligen något för dig. Det är ju inte varje dag som en sån här chans dyker upp! Verkligen alldeles för bra för att missa. 

CouponSmash hjälper till att minska fast fashion. Shoppa mode och skönhet från de bästa varumärkena till de bästa priserna.

Medlemskap 

CouponSmash är baserat på att du blir medlem i deras exklusiva klubb och på så sätt får tillgång till de otroliga priserna genom presentkort som du använder på deras hemsida. Presentkortet har samma värde som det du betalar för själva medlemskapet och du får ett nytt presentkort varje månad. I och med att priserna är så låga på deras hemsida så räcker pengarna mycket längre än de gör ute i vanliga butiker! 

Det bästa är också att du inte har någon som helst bindningstid hos CouponSmash utan du kan testa på det så länge som du själv vill. Vill du avsluta så gör du det enkelt genom att kontakta deras kundtjänst.

Jag tycker att det här konceptet är så bra och jag har inga problem att vara medlem i en klubb där förmånerna är många. Presentkorten som du får varje månad har inget utgångsdatum utan du kan använda dem när det passar dig. En annan bra sak är att de inte är personliga utan vill du så kan du ge dem till familj eller vänner. Definitivt något som kommer att uppskattas! 

Enligt mig så känns det lite bättre att få shoppa med presentkort, även fast du har betalat för det så är det en helt annan känsla. Det känns nästa som om det är gratis. Sen att medlemskapet kostar mindre än ett telefonabonnemang gör ju inte saken sämre. De pengarna hade du säkert ändå spenderat på smink eller kläder och nu får du så mycket mer för dem! Jag älskar verkligen konceptet och ser fram emot att testa allt!

Gratis presentlåda för nya medlemmar

När du blir medlem i klubben hos CouponSmash så får du ta del av ett helt underbart välkomsterbjudande. Du får välja ut en kostnadsfri presentlåda med fem produkter som skickas direkt hem till dig! Det tycker jag verkligen är så snällt. På hemsidan finns det ett stort urval av presentlådor du kan välja mellan. Smink. Hudvård, hårvård, solskydd, saker till en grillkväll, presentlådor för barn eller gravida – you name it! Välj en presentlåda till dig själv eller överraska någon du gillar! Oändliga möjligheter och en perfekt start på medlemskapet. 

Välgörenhet med CouponSmash

Nu kommer vi till min favoritsak med det här medlemskapet och med CouponSmash hela koncept: donationsprogrammet! För mig är det här nytt på marknaden och något jag inte har sett hos andra företag och just därför är jag så spänd på att få prova det. Det är extremt viktigt för mig att jag kan göra en god gärning så ofta som möjligt. Om det är i samband med det jag konsumerar så är det ännu bättre. Jag vill ta mitt eget ansvar och göra så mycket jag kan för både miljön och mina medmänniskor. 

Jag har själv många gånger tidigare köpt kläder som jag bara har använt i några månader och sedan kastat utan att tänka mer på det. Men det har jag slutat med, idag försöker jag verkligen att endast köpa nya plagg när jag antingen skänker bort ett annat plagg eller säljer ett plagg. CouponSmash ger mig möjligheten att göra det här utan någon större ansträngning genom deras donationsprogram. 

Så fungerar donationsprogrammet 

Med ditt presentkort kan du köpa klädesplagg i den exklusiva klubbdelen. När du känner att du har använt plagget tillräckligt länge och inte har någon mer användning för det eller när du har tröttnat så kan du donera det till en välgörenhetsorganisation. Du väljer själv vilken organisation du vill donera plagget till så här kan du verkligen välja något som ligger dig varmt om hjärtat! Se bara till att den organisation du väljer kan ge dig ett kvitto på donationen – det kommer att ge dig en riktigt bra fördel. 

Genom donationen får du sedan tillbaka pengarna för plagget! Hur bra är inte det? När du har lämnat in kvittot till CouponSmash så kommer du att få ett presentkort som tack för att du har gjort en god gärning på samma belopp som du ursprungligen betalade för plagget. Jag tycker att det är helt genialiskt. Det här låter ju mig shoppa med gott samvete utan att göra för stor inverkan på miljön. 

Jag gillar just tanken på att någon annan kommer få användning från plagget som jag inte längre vill använda. Det får alltså ett nytt liv. Samtidigt som det också gynnar den som köper plagget. I många fall är det ju så att man köper kläder på secondhand butiker för att man tyvärr inte har pengar för att köpa dem på andra ställen. Enligt mig så är det här gynnsamt för alla inblandade och även för miljön! Om vi alla skulle göra det här regelbundet så skulle vi kunna påverka ännu mer tillsammans. Kanske skulle även företagen bli tvungna att tänka lite mer på det här också. Även om det för mig skulle vara drömmen så är jag i alla fall glad att jag kan göra en liten del själv. 

Summering av CouponSmash 

För att summera det hela så ger CouponSmash verkligen många fördelar med sitt medlemskap! Både till dig som konsument men också till miljön. Att ha ett donationsprogram som hjärtat av hela organisation är verkligen helt rätt idag enligt min mening. Ju mer jag tänker på det, desto mer inser jag att jag vill kunna köpa underbara produkter inom mode och skönhet men utan att jag skadar miljön. Med ett medlemskap hos CouponSmash så är det möjligt! Otroliga priser på välkända varumärken är ju verkligen något man inte tackar nej till! Jag tycker att du också ska ge dem en chans. Självklart vill du ju inte missa de här fördelarna!