Jag älskar ju att slå ett slag för miljön och vår underbara planet! För mig är det viktigt att kunna göra så mycket som möjligt för att minska mitt eget avtryck och hjälps vi alla åt kommer vi långt. Jag älskar ju också mode och skönhet och har ofta svårt att hitta att dessa tre saker går ihop! Men plötsligt händer det! Honest Kiss är ett nytt koncept inom mode och skönhet. De erbjuder ett donationsprogram som en del av sin tjänst och jag tänkte berätta lite mer om dem här! 

Honest Kiss är en ny magisk värld

Att shoppas smink och kläder online innebär ju ofta att man kika på samma gamla sidor med samma gamla utbud. Jag tyckte därför det var så roligt när jag hittade Honest Kiss som erbjuder ett nytt koncept! 

På deras hemsida som verkligen är tilldragande hittar du först och främst skönhet, mode och accessoarer. Ja okej, det är ju inget annorlunda med det tänker du då! Men det som gör dem så speciella är att de har kraftigt reducerade priser och de erbjuder alla de bästa märkena du kan tänka dig! Deras koncept bygger på att du blir medlem hos dem och på så sätt får tillgång till de exklusiva priserna.

Hur fungerar klubben 

Medlemskapet hos Honest Kiss är verkligen ett smart koncept som jag älskar. Allt är så enkelt och smidigt. Efter att du har blivit medlem kommer du varje månad att få ett presentkort som du kan använda på hemsidan för exklusiva produkter till superpriser! Med andra ord får du mer för dina pengar än i andra webbshoppar eller fysiska affärer. Det du beställer skickas sedan hem till dig så du behöver inte ens lämna hemmet för att njuta av underbar shopping. 

Summan du betalar för medlemskapet är inget om man jämför med alla fördelar som du får! Det är heller ingen bindningstid på medlemskapet utan du kan avsluta precis när du vill. Jag tror dock att du inte kommer fundera så mycket på det när du väl är medlem eftersom du kommer att älska det! 

Presentkorten som du får varje månad har inget utgångsdatum, vilket är toppen! Vissa månader kanske man inte är lika sugen på att shoppa som andra och då är det skönt att veta att du kan spara det till en anna gång! 

Kom igång med en koreansk hudvårdsrutin efter att du har shoppat allt du behöver hos Honest Kiss!

Kostnadsfri presentlåda från Honest Kiss 

Det jag tycker om allra mest med att va bli medlem var att jag fick välja ut en gratis presentlåda när jag registrerade mig som medlem! En välkomstpresent som innehöll fem olika produkter! Jag valde deras Nyx-presentlåda som innehöll smink från ett av mina favoritmärken! Helt underbart att få den hemlevererad direkt till min dörr. I lådan fanns både några av mina favoriter men även nya produkter som jag länge har funderat på att testa. Och detta för att välkomna mig som medlem i Honest Kiss klubben, helt underbart! 

Donationsprogrammet hos Honest kiss

Som jag sa tidigare så var det på grund av donationsprogrammet som Honest Kiss erbjuder som jag blev intresserad av att veta mer. Det var också en av de största anledningarna till att jag valde att bli medlem! 

Jag älskar ju att shoppa och ta hand om mig själv. Skönhetsprodukter och kläder är verkligen något jag aldrig får nog av! Men jag vet ju också att det tär väldigt mycket på vår planet när vi konsumerar konstant. Jag letar därför alltid efter nya möjligheter att försöka minska mina egna fotspår på planeten. Genom Honest Kiss har jag möjligheten att shoppa kläder med mycket bättre samvete. Det fantastiska donationsprogrammet som de erbjuder är ett så smart koncept och jag förstår faktiskt inte varför det här inte har existerat tidigare. Det är ju bara så självklart när man läser om det.

Ge dina kläder ett nytt liv 

Det hela bygger på att du ger de klädesplagg som du köper genom klubben hos Honest Kiss ett nytt liv när du känner dig klar med plagget. 

Så här fungerar det: När du köper ett plagg med ditt presentkort hos Honest Kiss så behöver du ha plagget och använda det i minst sex månader. När du sedan känner att du kanske har tröttnat på det eller inte har mer användning för det så donerar du det till en valfri välgörenhetsorganisation. Det du behöver se till är att du får ett kvitto när du lämnar in plagget som du sedan ger till Honest Kiss som ett bevis på att plagget får ett nytt liv

Det tar inte slut där! Du gör inte bara en god gärning genom att skänka bort plagget utan du får också något för det! När Honest Kiss har fått in ditt kvitto så kommer de ge dig ett presentkort på summan som du betalade för plagget i deras medlemsklubb. Du kan alltså shoppa nya plagg hos dem med presentkortet! Helt genialiskt! 

För min egen del så är det faktiskt inte pengarna som du får tillbaka som är den största motivationen men det är såklart ett stort plus! Jag tycker att det är mycket viktigare att jag får ge mina kläder ett längre liv och minskar lite på konsumtionen av nya produkter. Att någon som sedan kanske inte har det så gott ställt kan köpa fina kläder i bra skick är ju också en annan bonus. Det är liksom en win-win-win situation! Eller tre flugor i en smäll som man också! 

Honest Kiss tänker på planeten. Slå ett slag för miljön samtidigt som du shoppar med gott samvete. Nytt koncept inom mode och skönhet.

Alla mina favoritmärken hos Honest Kiss

Det är ingen brist på märken som finns representerade på Honest Kiss hemsida. Alla med mycket bra kvalité! Jag är ett stort fan av Clarins och Lancome när det kommer till skönhet och hudvård och jag har redan hunnit se att alla mina favoriter finns att beställa. Dessutom så finns det produkter som jag gärna vill testa! Allt detta till oslagbara priser som jag inte får någon annan stans! 

Jag längtar verkligen till att lägga en ny beställning och få hem produkter jag länge velat testa. Jag drar mig ofta för att köpa just nya skönhetsprodukter från bra märken just för att de oftast är så dyra. Med Honest Kiss får jag dem till lägre priser. Det skulle inte kännas lika illa om det är så att jag inte älskar produkten. På så sätt känns det tryggt! 

Om jag går vidare till mode och accessoarer så är det exakt samma sak där. Varumärkena som de erbjuder är verkligen de bästa! Du kan här hitta allt från Adidas till Prada. Med andra ord något för alla stilar och smaker. Mitt favoritmärke Guess finns också! Verkligen underbart att kunna köpa vackra plagg till bra priser PLUS att sedan kunna donera dem vidare och på så sätt kunna köpa nya kläder!

Övriga tjänster hos Honest Kiss

Sist men inte minst så finns det också ett par andra saker du kan utnyttja med hjälp av presentkorten när du är medlem i Honest Kiss klubben! Dess tjänster är också helt genialiska! 

Jag är ett stort fan av både film och böcker och genom Honest Kiss och mitt månatliga presentkort så kan jag få tillgång till olika streamingsajter som HBO, Netflix och Amazon Prime! Jag tycker det är så bra. Anledningen till att jag gillar det så mycket är att jag inte behöver bli medlem hos varje streamingsajt och betala medlemskap hos dem utan att veta om jag gillar innehållet eller inte. Hos Honest Kiss får jag testa en månad och gillar jag det så kan jag ju i så fall bli medlem och betala avgiften då! Kostnaden för en månads tillgång är så pass låg att jag fortfarande har massor av pengar kvar att handla annat roligt för! 

De ebjuder även tillgång till sajter där du kan ta del av e-böcker och ljudböcker som Kindle och Storytell. Det passar mig och helt perfekt! Jag slipper släpa runt på böcker men har de tillgängliga precis hela tiden! 

Och eftersom jag är en så intresserad av skönhet så gillar jag nog faktiskt deras nästa tjänst ännu mer: möjligheten att prova på skönhetsboxar! Glossybox är ju något som är vida känt men något jag inte har testat förrän nu! Så värt det, jag älskar att få hem en lite box full med skönhetsprodukter att testa! Det är ju så man hittar nya favoriter! 

Personlig styling och personlig tränare

Det roliga tar ännu inte slut! De två spännande tjänsterna personlig styling och personlig shopping är också en vältänkt idé som är väldigt rätt idag! 

Med ditt presentkort kan du boka in en konsultation med en personlig stylist. Det kanske är så att du ska på ett specifikt event eller känner att du vill förnya garderoben. Vad kan då vara bättre än att få professionell hjälp! Det kommer ju garanterat bli succé! 

Likaså kan du boka en konsultation med en personlig tränare om du istället vill fokusera på ditt välmående eller har ett hälsomål att uppnå. Du kommer få hjälp med både träningsprogram och kostrådgivning. Det är ju ibland svårt att ta tag i just hälsan så det här är ett ypperligt tillfälle att göra det! 

Jag har som sagt ganska nyligen kommit i kontakt med Honest Kiss men än så länge har jag inget annat än positiva saker att säga om det! Jag rekommenderar att du kikar in på deras hemsida som jag läkande till lite tidigare i artikeln och upptäcker mer av den magiska världen! Tänk också på det underbara konceptet med donationsprogrammet! Det är verkligen något nytt och superbra i mode och skönhetsvärlden! Jag hoppas att fler kommer att ta efter dem med det.