Jag har upptäckt något nytt och väldigt spännande som jag vill dela med mig av. Det är ett nytt koncept inom skönhet och mode som jag tycker är revolutionerande! Följ med här så får du en introduktion till Nemow Beauty och den magiska världen! Jag är säker på att du kommer att bli lika fascinerad som jag. 

Ett fräscht koncept

Det är inte alltid lätt att hitta nya saker att erbjuda konsumenter i dagsläget. Det finns ju redan så mycket att välja mellan men Nemow Beauty har verkligen lyckats! Jag har inte tidigare hört om något liknande inom mode och skönhet. Eftersom att jag älskar att testa nya saker kunde jag inte låta bli. 

Nemow Beauty erbjuder mode, skönhet och accessoarer till otroligt billiga priser på deras hemsida. För att ta del av dem behöver du bli medlem i deras klubb. Och det är något du verkligen inte får missa eftersom konceptet är så enkelt! 

Ett annat koncept som är väldigt enkelt i teorin är ekologiskt kaffe som du kan få mer information om här!

Medlemskapet hos Nemow Beauty

När du först blir medlem i Nemow Beauty klubben så får du välja ut en kostnadsfri presentlåda. Den innehåller fina produkter som skickas direkt hem till dig, det enda du betalar för är frakten! Du får även ett presentkort att använda på deras hemsida. Det är just det här som är deras koncept! Ett medlemskap där du varje månad får ett presentkort att handla för! 

Det är verkligen så värt det! Hos Nemow Beauty har du absolut ingen bindningstid och medlemskapet kan avslutas enkelt genom att kontakta deras kundservice. Men jag är säker på att du inte kommer att fundera på att avsluta när du har blivit medlem! Tänk dig själv att få ett presentkort varje månad att få spendera på produkter som du älskar! Hur bra är inte det!

Det är ju självklart så att du kan spara presentkorten om du inte använder allt på en gång, de har nämligen inget utgångsdatum. Ibland är man ju mer shoppingsugen än andra (eller vem försöker jag lura egentligen, man är väl ALLTID shoppingsugen?). Men det ger i alla fall möjligheten att hitta de rätta produkterna att använda det till, utan att känna stressen över att man måste spendera dem. 

Vad kan man använda presentkorten till?

Mode och skönhet 

Nemow Beauty, som namnet indikerar, har stor fokus på skönhetsprodukter, smink, hudvård men också mode och accessoarer. Det finns något för alla på deras hemsida och priserna är otroligt låga. Alltså kan du får mycket för dina pengar, mycket mer än om du går till en skönhetsbutik och köper dina produkter. 

Alla de kända varumärkena finns hos Nemow Beauty så du kan garanterat hitta dina egna favoriter, men samtidigt hitta nya spännande alternativ. I och med att du har presentkortet och att produkterna är så billiga så har du chans att testa nya produkter du annars kanske hade tyckt var för dyra! Nu kan du äntligen unna dig det där Chanelläppstiftet! 

När det gäller mode så finns det också ett stort utbud av kända märken och du kommer att älska priserna. Tänk att faktiskt kunna köpa de där Pradapumpsen som du har drömt om! Det är möjligt med Nemow Beauty

Nemow Beauty erbjuder mer än mode och skönhet

Även fast de är mest fokuserade på skönhet och mode så erbjuder de andra spännande saker också! Jag som älskar att läsa letar alltid efter nya böcker att sluka och det är förmodligen en av mina favoriter med Nemow Beauty. När du har gått med i klubben och har fått ditt presentkort så kan du använda det till att få en gratis månad med tillgång till e-böcker på tex Kindle! Det är verkligen genialiskt! 

Streaming på Nemow Beauty

Andra servicear de erbjude är streamingsidor som Netflix och HBO men även musik och podcasts på tex Spotify. Det bästa med det här är utan tvekan att du själv inte behöver skapa en profil och lägga in ditt kortnummer på varje hemsida. Hos Nemow Beauty får du tillgång i en hel månad och kan på så sätt testa dig fram tills du kanske hittar en tjänst du vill fortsätta med.

Personlig tränare

Om du är intresserad av hälsa så kommer du också att älska Nemow Beauty för du kan använda ditt presentkort till en personlig tränare! Få experttips på träningsprogram och kost och kom i form ordentligt utan ursäkter. Perfekt för att komma igång med träning men också för de som är lite mer erfarna som vill ha lite variation i sin dagliga rutin! 

Personlig stylist

Ibland saknar man ju lite inspiration för hur man ska klä dig i vardagen, till ett specifikt evenemang eller vill du bara se helt underbar ut på din nästa dejt så har Nemow Beauty lösningen till dig. Använd ditt presentkort till en konsultation med en personlig stylist. Du kommer att få tips på vad som passar dig och hur du kan framhäva dina bästa drag. Lite hjälp på traven är ju aldrig fel! 

Sist men inte minst så kommer Nemow Beauty inom kort också erbjuda dig möjligheten att delta i masterklasser där du kan lära dig mer om hur du sminkar dig! Jag kan också tänkt mig att det kommer fler spännande klasser man kan delta i. 

Donationsprogrammet  

Som ni vet så älskar ju jag allt som har med hållbarhet att göra. I min mening är det ett område som vi alla verkligen behöver fokusera på! Speciellt när det gäller mode. Här är tänket fortfarande mycket slit och släng och många plagg som vi köper hamnar i soporna. Verkligen inte hållbart i längden. 

Just av den här anledningen blev jag ännu mer fascinerad av Nemow Beauty när jag fick upp ögonen för deras donationsprogram. Eftersom de erbjuder mode på deras hemsida så vill de också se till att påverkan inte är alltför stor på miljön. Om du väljer att använda ditt presentkort till kläder på deras hemsida kan du ge plaggen ett nytt liv när du själv har tröttnat på dem. 

Med donationsprogrammet kan du skänka dina använda plagg till en valfri välgörenhetsorganisation och få pengarna tillbaka för dem i form av ett extra presentkort för summan som du betalade för plagget. Det enda du behöver är ett kvitto på att du har lämnat in ditt plagg till en organisation. Verkligen enkelt och på så sätt gör du både dig själv och miljön en riktigt god tjänst. 

Mina favoriter hos Nemow Beauty 

Som bekant så älskar jag ju att testa nya produkter och genom Nemow Beauty har jag fått chansen att göra det och jag kan säga att jag har hittat nya favoriter! Med andra ord kommer jag hädanefter inte att handla mina skönhetsprodukter på andra ställen utan håller mig till Nemow Beauty!

Smink och parfym

En produkt jag har upptäckt är Clarins Skin Illusion Foundation SPF 15. Den perfekta lätta basen som ger ett naturligt resultat! Jag gillar bäst när det inte ser alltför sminkat ut på mig själv! 

Upptäckt nummer två som jag gjort är parfymen Carolina Herrera Good Girl som doftar ljuvligt. Det kan ju vara lite knepigt att köpa parfym på internet utan att lukta på den. Dock var beskrivningen så bra att jag tog chansen. Jag kan meddela att jag inte blev besviken. 

Men jag ska såklart inte glömma att nämna min nya favorit till läpparna Clinique Chubby Stick Lip Balm. Utan tvekan den bästa produkten jag har provat på länge. Ger ordentligt med fukt till läpparna med en perfekt färg och den är så lätt att applicera. 

De har även mascaran jag inte kan leva utan i sitt utbud! Clinique High Impact Mascara! Ger otrolig volym och längd till fransarna. Dessutom kan jag här köpa den till ett mycket billigare pris än tidigare.  

Testa också Clarins Hydra Essential Repairing Lip Balm! Särskilt bra för torra och nariga läppar – de blir som nya när man applicerar en liten mängd. Läpparna får också en fin ljusrosa färg som gör dem oemotståndliga! Ännu en av mina favoriter sen tidigare som jag lyckligtvis kan hitta hos Nemow Beauty.   

Nemow Beauty en introduktion till ett spännande koncept. Mode, skänhet och acessoarer till otroliga priser hos Nemow Beauty. Gå med i klubben och upptäck den magiska världen.

Ge Nemow Beauty en chans

Jag har, som jag nämnt tidigare, inte testat Nemow Beauty så länge men under tiden jag har fått se hur det fungerar så har jag blivit väldigt imponerad. Jag ser fram emot att få fortsätta utforska hemsidan och tänkte göra en ordentlig recension när jag haft möjligheten att testa donationsprogrammet också! Det ska verkligen bli spännande. 

Sen ser jag också fram emot att få testa deras masterklasser och hoppas de startar igång snart, jag tror att det kommer bli riktigt roligt att testa på!
Jag kan verkligen inte rekommendera Nemow Beauty tillräckligt! Så för att summera det hela är det en tjänst som jag inte tidigare har sett men konceptet är verkligen perfekt för alla som är intresserade av mode och skönhet så jag tycker verkligen att du också borde ge det en chans! Det finns inget att förlora. In och upptäck deras magiska värld du också!