Jag är ju alltid intresserad av veganska och ekologiska produkter och det gäller inom alla områden. Min senaste upptäckt är The Ordinary som inte bara erbjuder veganska produkter, men en stor del och även många ekologiska. Jag gillar att värna om miljön, medmänniskor och djuren så just därför älskar jag när jag hittar veganska produkter som också gör det de ska.

Stort utbud

Det kan vara lite överväldigande att veta var du ska börja eftersom The Ordinary har ett riktigt stort utbud. Men låt dig inte avskräckas. Det bästa är om du funderar på vad det är du är ute efter först. Då blir det mycket enklare att veta var du ska börja leta. 

För min del handlar det just nu om att jag vill ha glow till mitt ansikte nu under hösten och vintern. Det blir lätt så att min hud ser lite tråkig ut och det vill jag ju absolut inte. Det är superviktigt för mig att jag känner mig fräsch och fin. 

The Ordinary erbjuder produkter med riktigt hög kvalitet men till ett pris som vi alla kan ha råd med. De har också vunnit fler priser och det är inte alls konstigt. 

Jag gillar också att The Ordinary är ett märke som har både vetenskap och natur som en del av sin modell, lite i samma linje som Honest Kiss

The Ordinary är ett märke med veganska produkter och med vetenskap och natur i åtanke. Ett stort utbud av produkter så välj vad det är du vill fokusera på för att hitta rätt i djungeln av produkter. Serien med Vitamin C är perfekt för lyster och din hudton jämnas ut.

Mina favoritprodukter från The Ordinary

Vad du än är ute efter så kommer du såklart att hitta det du letar efter hos The Ordinary. Jag har såklart mina favoriter. Men jag har också provat en hel del av deras utbud och det har tagit mig en liten stund att hitta de rätta produkterna. 

Därför är jag så glad att jag nu har hittat rätt (i alla fall för mitt glowbehov just nu!). Det är roligt att kunna rekommendera produkter jag gillar till dig som läsare! 

Min första favorit är Ascorbyl Glucoside Solution 12%, ett serum som ger huden lyster. Jag har använt den kontinuerligt nu i några månader och jag kan verkligen se skillnad på min hud. Min hudfärg är mycket jämnare och jag ser att de fläckar jag hade nästan har försvunnit.

Som med de flesta produkter och rutiner är det viktigt att ge dem ordentligt med tid och inte förvänta sig resultat från den första dagen. 

Den andra produkten från The Ordinary är A Brightening Hydrator with Stabilized Vitamin C Derivative, en fuktkräm som passar superbra tillsammans med serumet. En underbar formula som lätt absorberas in i huden och som också ger ordentligt med lyster. Det här är en av de bättre krämerna som jag har använt och jag tycker verkligen att den gör skillnad. 

Sist men inte minst från The Ordinary

Och på tredje plats har vi 100% L-Ascorbic Acid Powder från The Ordinary. Ett pulver som du blandar med din kräm eller med ett serum och sedan applicerar i ansiktet. Det här pulvret tillsammans med mina andra två favoriter ger mig den lyster jag är ute efter varje dag.

Var dock beredd på att du i början när du använder pulvret kommer att känna en stickande känsla i ansiktet. Det blir dock mycket bättre ju längre du använder den och din hud vänjer sig. Det är ingen obehaglig känsla eller gör ont, utan bara lite annorlunda än när du applicerar en vanlig kräm.